DIENSTEN

Webdesign

Webdesign

Een website is onmisbaar voor een goede uitstraling van uw bedrijf. Een goed ontwerp dient aan te sluiten bij het imago van uw bedrijf, en tegelijkertijd de doelgroep aan te spreken: de bezoeker moet uw klant worden. Graag zorg ik voor een passende en aangename uitstraling van uw website.

Responsive webdesign

Responsive webdesign

Belangrijk is dat uw website op de juiste manier en gebruikersvriendelijk wordt weergegeven op zowel computers als smartphones en tablets. De weergave van door mij gemaakte websites past zich automatisch aan alle soorten beeldschermen aan. Dit wordt ook wel “responsive webdesign” genoemd.

Webhosting hosting

Hosting

Om de website online te zetten heb je een webruimte nodig. Dit wordt ook wel hosting of webhosting genoemd. Wanneer je de website bij ons laat bouwen kun je er voor kiezen om deze ook bij ons te laten hosten. Dit is veel fijner omdat op deze manier u voor uw website steeds een aanspreekpunt heeft.

Website onderhoud

Website onderhoud

Heb je het te druk om je eigen website bij te houden dan kun je voor een vast bedrag per jaar een aantal uren inkopen, zodat wij het onderhoud aan de website overnemen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de aanpassingen per e-mail naar ons sturen en wij doen de rest.

SEO Zoekoptimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO betekent Search Engine Optimization of gewoon in het Nederlands: Zoekmachine optimalisatie. Uiteraard dient je website goed gevonden te worden op het internet. Bij het bouwen van websites zorgen wij ervoor dat de techniek zoekmachine vriendelijk is en voldoet aan de norm.

SSL Certificaat

SSL certificaat

Een SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de website en zorgt er voor dat de datastroom tussen de bezoeker en de website niet leesbaar is voor anderen. Door het gebruik hiervan is het voor de bezoeker van uw website duidelijk dat uw website beveiligd is met een SSL certificaat.

Contact

YTS Webdesign
Nijenkamp 117
6651HJ Druten

  • 0639465142
  • info@ytswebdesign.nl

BTW-nummer: NL230122607B01
KvK-nummer: 72323949